UNICUM18

UNICUM15

UNICUM12

UNICUM09


  

 

Razstava / Nagrade / Koledar prireditev / Izbrani avtorji / Razpis Unicum 2018

VABILO K SODELOVANJU   
Spremljevalni program ob IV. mednarodnem trienalu keramike UNICUM 2018

Narodni muzej Slovenije objavlja odprti poziv za sodelovanje pri spremljevalnem programu IV. mednarodnega trienala keramike UNICUM 2018, ki bo potekal od 17. 5. do 30. 9. 2018. K sodelovanju vabimo posameznike, zavode, društva, izobraževalne in kulturne ustanove, katerih področje dela zajema tudi keramiko. Namen spremljevalnega programa je pokazati na raznolikost na področju oblikovanja keramike v Sloveniji in obogatiti program Trienala. Spremljevalni program bo vključeval projekte, razstave, dogodke, okrogle mize in seminarje, ki se nanašajo na keramiko in bodo potekali v letih 2017 ali 2018.

PRIJAVA

Za sodelovanje pošljite prijavnico na info@unicum.si. Prijava naj vsebuje naslednje informacije:

  • ime projekta
  • kratko vsebino projekta (do 500 besed)
  • lokacijo projekta
  • trajanje projekta
  • fotografijo ali skico projekta
  • ime prijavitelja
  • kontakt prijavitelja (elektronski naslov in telefonska številka)

Vsak prijavitelj mora svoj projekt financirati in organizirati sam. Prijavitelj je odgovoren za celotno izvedbo projekta. Narodni muzej Slovenije bo v okviru IV. mednarodnega trienala keramike UNICUM 2018 objavil in promoviral izbrane projekte na spletni strani muzeja in Trienala, v zloženki Trienala ter na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram). Ob zaključku Trienala bo upravni odbor Trienala podelil priznanje projektu, ki ga bo ocenil za najuspešnejšega.

SKRAJNI ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 15. november 2017.
Prijavo pošljite na elektronski naslov info@unicum.si.
Prijavitelji bodo odgovor prejeli v enem mesecu od oddaje prijave. V kolikor bi želeli izvesti projekt pred skrajnim rokom za oddajo prijav, vas prosimo, da svojo prijavo oddate najmanj en mesec pred predvidenim začetkom dogodka.

INFORMACIJE: info@unicum.si


 
 
  UNICUM, Prešernova cesta 20, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@unicum.si / tel.: ++386 (1) 2414400